top
Please keyin username and password:
Forgot your password
 
 
 

Verdens mest kompakte 1500 W Integrerede servomotor

 PRESSEMEDDELELSE: 13. maj 2015
 
Birkerød, Danmark -JVL præsenterer en ny AC-servomotor med indbygget kontroller, Nano-PLC og direkte AC netforsyning med samme kapacitet og længde som traditionelle servomotorer.
 
 
JVL er førende i Europa inden for udvikling af integreret servo- og stepmotorteknologi, og har nu igen udviklet et nyt og unikt produkt inden for integreret motorstyring.
JVL’s nyeste motor tilføjelse til produktprogrammet, er en MAC motor® på 1500W.
 
 
 
Ny kompakt Motor
MAC motoren® sætter helt nye standarder for ydelse og størrelse af servomotor-kontrollere. Med en længde på kun 182mm for en 1500W motor med et moment på 4,78/14.3Nm ved 3000rpm, passer MAC motoren i størrelsen til traditionelle servomotorer uden indbygget controllere med en flange på 130x130mm. Dette har kun været muligt ved hjælp af ekstremt kompakte motorer og udvikling af elektronik og mekanik, der udnytter de nyeste teknologier og fremstillingsmetoder.
 
 
 
Så hvad med vibrationer og temperatur? Som med de andre integrerede servomotorer i området (50-4500W), er både motoren og alle elektroniske komponenter blevet specielt udvalgt til at modstå de strenge krav, der kræves ved industriel anvendelse.
 
 
Strømforsyning og energibesparelser
Kraftoverførsel til denne motor er let, da det kun kræver tilslutning af en spænding på 3x400VAC gennem et M23 stik. Styrespænding til encoder- og microprocessorkredsløb er 24VDC. I en nødsituation/stop-situationen, hvor et godkendt relæ afbryder strømmen, bliver encoderposition og andre værdier vedligeholdt af styrespændingen.
Desuden bruges en meget effektiv switching-teknologi til at sikre lav varmeudvikling hvilket resulterer i en mærkbar energibesparelse.
 
Andre fordele
En af de store fordele ved at bruge de integrerede MAC motorer® er, at du ikke behøver at installere en separat servodriver eller kontroller i et styreskab. Dette giver dig mange efterfølgende fordele: Plads besparelser i dit styreskab, ingen brug af motor- og encoder-kabler, hvilket sparer både tid og penge til dyre kabler, støj minimeres på grund af intern kabling og også installationsfejl mellem driver og motor er elimineret.
Desuden er servicering blevet meget lettere, da motoren og kontroller kan udskiftes som en enkelt integreret enhed. Derfor minimeres tid hvor motoren ikke arbejder og produktionstiden maksimeres.
 
Om JVL
JVL er anerkendt som ledende inden for udvikling af effektive og kompakte integrerede motorer til VAC og VDC. Dette gælder for både MAC motor rækken af integrerede VAC servomotorer (op til 4500W og 13,5kW peak) og QuickStep integrerede stepmotorer (op til 25 Nm). Både servomotor og stepmotor serien omfatter kontroller, PLC, encoder, AC strømforsyning og bussystem integreret i en kompakt enhed. Alle industrielle Ethernet busser som Profinet, EtherCAT Ethernet IP, Modbus TCP, Powerlink etc. er tilgængelige. Desuden traditionelle moduler som CANopen, DeviceNet, Profibus, Profinet, Nano PLC, RS232 / RS485 / USB, Process Control kan benyttes.
JVL har mere end 20 års erfaring inden for motion-control, og et ry for at udvikle højt specialiserede integrerede motorer med industriel Ethernet og tilpassede forbedringer. De arbejder sammen med deres kunder og repræsentanter for at finde en økonomisk og alligevel teknisk avanceret løsning på komplicerede kontrol applikationer.
JVL’s brede udvalg af kvalitetsprodukter til motion-control komponenter omfatter: Integreret VAC og VDC Servomotorer, Integreret Stepmotorer, VAC servomotor controllere, Motor drivere (Stepper, VAC og VDC), Bremser, gear og HMI-moduler.
 
 
 
For yderligere information, kontakt venligst:
JVL Industri Elektronik A / S, Bregnerødvej 127, DK-3460 Birkerød, Danmark, Tlf. +45 4582 4440,
 
Billede kan downloades i høj opløsning
 
 
 
 
 
 


JVL A/S Bregnerødvej 127 DK-3460 Birkerød Denmark
Tel: +45 4582 4440 Fax: +45 4582 5550 E-mail: jvl@jvl.dk
Copyright © JVL A/S - All Rights Reserved.

SEO & CMS System.


HTML5 | CSS3